La LINEA BODY CARE îți poți alege dintr-o gamă largă de servicii:

Cosmetică

Conceptul pentru frumusețea de LUX – Tratament cu Image Skin Care!

Tratamentul stimulează regenerarea celulară, reduce procesul de îmbătrânire, iar pielea devine strălucitoare, cu aspect tineresc.

Tenul este revitalizat și netezit de la primul contact cu serul lifting.

Toate femeile își doresc să aibă un ten de invidiat, indiferent de anotimp și vârstă. Nu întotdeauna reușim să obținem rezultatele dorite, dar cu ajutorul unor specialiști și a unor tratamente de calitate se poate să avem un ten strălucitor și mai ales sănătos.

Tratamente, măști, machiaj profesionist în funcție de structură feței, înlăturarea urmelor lăsate de trecerea anilor, întreținere facială, lifting facial sunt câteva din serviciile oferite de salonul nostru.

Manichiură

Frumusețea mâinilor este pusă în evidență de o manichiură excelentă, clasică sau french, cu ștrasuri.

Mâinile sunt cea mai vizibilă parte a corpului, însă sunt și cele care suportă cele mai multe abuzuri. Le folosești în cele mai diverse activități zilnice, de la spălat la tastat și trebuie să fie în același timp și foarte grațioase. Oferă mâinilor tale atenția pe care o merită!

Pentru a avea cele mai frumoase și sănătoase unghii, folosim produse profesionale CUPIO și OPI.

Dacă nu te poți lăuda cu niște unghii naturale „extraordinare”, noi avem soluția profesionistă și venim în ajutorul tău prin a construi din gel IBD propriile tale unghii.

Pedichiură

Picioarele sunt de multe ori cele mai neglijate părți ale corpului nostru. Atât pielea tălpii cât și unghiile, au nevoie de o îngrijire specială și nu doar pe timpul verii când porți încălțăminte decoltată și sandale.

În anotimpul rece, din cauza temperaturior scăzute și a încălțămintei de sezon, pielea se dezhidratează și astfel apar acele crăpături ale călcâielor care, pe lângă aspectul inestetic, sunt și neplăcute la atingere.

În salonul nostru vei beneficia de tratamente profesionale, efectuate cu produse profesionale CUPIO, OPI ȘI IBD.

Coafor

Pentru a avea un păr frumos și sănătos înseamnă o întreținere pe care noi v-o oferim în salonul nostru folosind produsele profesionale Wella, Ilumina, precum și măștile care sunt recomandate mai ales când aveți un păr uscat, degradat sau agresat.

Tunsoarea este esențială sănătății firului de păr, precum și pentru aspectul dumneavoastră estetic.

Corp

Intrând în salonul nostru și folosind aparatele LPG, REGEN, PRESOR, corpul dumneavoastră va avea un aspect plăcut în același timp și modelat, eliminând celulita, refacerea fermității pielii, arderea grăsimilor, precum și rezolvarea problemelor circulatorii prin funcția de drenaj limfatic.

Toate aceste servicii folosesc cele mai bune produse și aparate moderne precum: Wella, Ilumina, Cupio, OPI, IBD, Image Skin Care, Etre Belle, Regen, Lpg cellu M6, Presor 03-M, Thermaskin, Microabraziune.